Contactpagina: Welkom

Contact met Spanplafond Experts.

Contact via de mail geeft ons de kans om u terug te bellen of, indien wij voldoende informatie van u hebben, u een richtprijs per mail te sturen.  Wij reageren meestal binnen 24 uur. Telefonisch zijn wij sneller te bereiken tijdens kantooruren, echter moeten wij u dan de vragen van het contact formulier stellen.

Prijsopgave

Onze werkwijze is eerst een richtprijs per mail, bij akkoord vrijblijvend bezoek, en gebaseerd op uw keuzes een vaste aanneemsom. Bij akkoord een orderbevestiging met stuklijst. Zo weet u wat u koopt en wij wat er gewenst is.

Om u een passende prijsopgave te kunnen doen vult u dan alstublieft de volgende gegevens in:

Bestand via WeTransfer verstuurdGeen bestand via WeTransfer verstuurd

Werkhoogte (verplicht)

Montage plaats (verplicht)

Lengte x breedte (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Gewenste eindresultaat (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bezoek op afspraak; +31(0)6 1205 1581 of mail ons

Niets vervangt het zelf beleven en zien van ons product. U koopt een plafond of wand van ons voor tenminste de volgende 20 jaar. Dat u dat eerst wilt zien is begrijpelijk. Daarom hebben wij onze showroom en een spanplafond met spots in de showroom bij Easystuc in Heteren. (Achter Kruidvat langs de snelweg).

Bij een vrijblijvend bezoek bij u thuis kan ik u de materialen, verlichting en opties tonen. Veel mensen zien dan af van een bezoek aan de showroom van Spanplafond Experts.

Bel gerust of neem contact op via het bovenstaande contactformulier. Omdat wij alleen werken met bezoeken op afspraak, om teleurstelling te voorkomen, is ook een bezoek buiten de kantooruren mogelijk.

Wij sturen onze handelsvoorwaarden standaard mee bij een offerte als PDF. Wij werken conform het nieuwe klantvriendelijke handelsrecht. Een offerte van ons is altijd gespecificeerd, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de prijsopbouw. Eventuele wijzigingen tijdens de opdracht, bijvoorbeeld een extra spot, wordt ook conform die stuklijst gefactureerd. Dus afspraak is afspraak.