Showroom: Deventer en Heteren

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Showroom Deventer

U vindt onze eigen showroom in Deventer, aan de Zweedsestraat 8 a4, 7418 BG.

Bezoek op afspraak, tel 06 1205 1581.

Showroom Spanplafond Experts Deventer
Showroom Spanplafond Experts

In onze showroom, op de 1e verdieping, hebben wij spanplafonds in diverse kleuren, zowel akoestisch als gewoon. Er zijn zelfdragende aluminium frames met full colour print en sterrenhemel, wanden in full colour, diverse spots met diverse lichtbronnen, LED-strip systemen met wit licht, RGB en RGB-W, diverse dimmers en bedieningen,  licht-koven voor indirecte verlichting, Orac lichtlijnen en sierlijsten en ons geïntegreerde ophangsysteem te zien.

In het plafond is een dilatatie aangebracht, de naad die ontstaat bij overschrijding van de maximale overspanning uit 1 doek van 5.05 meter, en de oplossing met een ‘sprong’, zodat de naad niet opvalt.

Ook is er werk te zien van Easy-Stuc. Het behangen in plaats van opnieuw stukadoren.

Wij ontvangen u graag om u de sfeer en kwaliteit van onze producten te laten ervaren.

Showroom Heteren

Daarnaast kunt u ons product bekijken bij Easy Stuc in Heteren. Easy-stuc is een firma die zich toelegt op het vervangen van stucwerk met naadloos behang.

U vind Easy Stuc aan Weiland 1c, 6666 MH Heteren. Tijdens kantooruren en op zaterdag is hun showroom geopend. Om zeker te zijn dat u terecht kunt is een belletje vooraf aan Easy -Stuc met 026 382 7448  aan te bevelen, of een aanmelding via ons contactformulier, met vermelding Heteren. Wij kunnen er dan voor zorgen wij u onze volledige aandacht bieden, en die niet hoeven op te delen.