Frames: Frames als los element of i.p.v. systeemplafonds.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Frames

Frames van aluminium stellen ons in staat om zelfdragende constructies te maken, die naast decoratief, oplossingen bieden voor galm, verlichting en als vervanging van systeemplafonds.

Het leveren van plaatselijke galmdemping in kantoren en het vervaardigen van exclusieve elementen is zo mogelijk. Dus een galm dempend, verlichtingselement, vrij-hangend met een originele opdruk is mogelijk!

Om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden van dit AERO CEILING programma kunt u hier de Brochure als PDF in het engels downloaden. De plaatjes spreken echter al boekdelen.

Daglichten en inspectieluiken.

Op deze wijze zijn daglichten te maken die, in combinatie met LED en/of print een sfeervolle en praktische aanwinst zijn voor uw interieur. De daglichten zijn uitneembaar te leveren, het zgn. AEROaccess,  zodat onderhoud aan achterliggende verlichting of het raam mogelijk is.

 

Aeroacces
Aeroacces

Er is een zeer grote keuze aan profielen waarmee wij frames samenstellen. Vraag de Spanplafond Experts medewerker naar de mogelijkheden.

Met behoud van de toegankelijkheid tussen de delen voor allerlei leidingen en afsluiters, zijn hier akoestische frames met inwendige Akotherm® gemaakt. De frames zijn voorzien van LED downlighters en ventilatie roosters. Tussenliggend de sprinkler installatie.

Ook in combinatie met LED-strip zijn zo interessante objecten te maken.

 

Akoestische frames, Spanplafond experts 2013

Als vervanging van systeemplafond zijn er maximaal 5 meter brede frames te maken, die tussen lichtstraten en/of naast elkaar een strakke akoestische oplossing bieden. Met inbouw van verlichting, solar-tubes, etc.

Hier het opbouw schema van het aluminium frame met galmdemping, inwendige verlichting en eventueel ook een beprintte onderkant.

akoestisch frame met inwendige verlichtingDoor het combineren van de frames en/of koven is een losneembaar plafond te maken, wat de toegankelijkheid van een traditioneel systeemplafond combineert met het rustige lijnenspel van een spanplafond.

frame-foto-6