Aluminium frames op maat.: Elke vorm is mogelijk

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Aluminium zelfdragende frames

Aluminium frames en de organische vormen zijn mogelijk door ons ruime assortiment aluminium profielen. Zo maken wij zelfdragende frames,met de mogelijkheid voor (inwendige)verlichting,full colour print en/of galmdemping. In afwijking van de vormen uit standaard profiel met rechte hoeken, die wij zelf produceren, zijn er ook standaard organische vormen verkrijgbaar. Er zijn diverse standaard organische vormen verkrijgbaar, zoals afgebeeld onderaan.

Elke vorm is mogelijk, dit gebeurt op aanvraag met walswerk. een vereiste is wel dat ronde hoeken minimaal een doorsnede hebben van 400 mm. (R=400). Als voorbeeld hier enige maatwerk lichtarmaturen met lichtdoorlatend doek.

 

Maatwerk aluminium met CLIPSO lichtdoorlatend doek.
Maatwerk aluminium met CLIPSO lichtdoorlatend doek.

 

Ook het poedercoaten van de aluminium profielen is mogelijk in de door u gewenste kleur. De aluminium profielen zijn vaak standaard verkrijgbaar in brute, wit, geanodiseerd en zwart.

In combinatie met galmdemping, verlichting en print zijn zo echte eye-catchers te maken met een hoogwaardige vormgeving. deze frames worden toegepast voor vormgeving van de ruimte, om functionele galmdemping te verstoppen, of voor functionele lichteilanden.

In de foto een toepassing met lichtdoorlatend materiaal en inwendige LED.

organische vorm in aluminium frame

standaard vormen in 140 mm. H profiel 1

Uitvoeringen met frames

Let u ook op de Tv-kast in Mondriaan stijl. Opgebouwd uit onze aluminium profielen en voorzien van diverse kleuren uit onze standaardserie 705C.