Galm en geluidsisolatie: Akoestiek verbeteren met TNO getest resultaat.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Galm en geluidsoverlast, een specialistisch onderwerp.

Iedereen kent het. Gehorige appartementen door contact geluid of een galm als gevolg van een strakke moderne bouw met bijpassend interieur. Het geluidscomfort bepaalt de bruikbaarheid van uw woning of werk-ruimte. Akoestiek verbeteren is een must voor de horeca, die direct in de verblijfstijd van uw klanten, lees omzet, is terug te leiden. Verstaanbaar les geven, uw dure stereo eindelijk zoals hij bedoelt is, en kinderen kunnen gewoon kinderen zijn, dat is haalbaar met ons akoestisch spanplafond. Wij bieden oplossingen in de gevraagde stijl, zodat de sfeer behouden blijft. Oplossingen zonder hak- en breekwerk, verhuizing of lange bouwtijd.

Ondertussen hebben wij een ruime ervaring met de toepassing van diverse akoestische systemen. Zo bieden wij oplossingen voor:

  • Galmdemping, de galmtijd reduceren zodat het holle geluid verdwijnt met een akoestisch spanplafond.
  • Geluidsisolatie, geluid in massa opvangen of voorkomen van trilling overdracht, zodat u de buren niet meer hoort en de buren u.

Onze door TNO gemeten en als effectief bewezen methode, is milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. De materialen zijn voorzien van een prima brandcertificaat, wat toepassing in openbare ruimtes en horeca mogelijk maakt.

Galm vermindering die u merkt!

Naast de opgedane ervaring, laten ons hierbij adviseren door specialistische bedrijven en instellingen. U krijgt dus een gedegen en gewogen advies van ons. Buiten de hier genoemde beproefde oplossingen is er nog een groot aantal specifieke (plaat)materialen voor akoestische oplossingen. Deze mogelijkheden nemen wij mee in ons gewogen advies.

Een meting vooraf door een extern onafhankelijk bureau is mogelijk, maar kost geld. Op basis van het advies van de bovenstaande bedrijven en instellingen, naast onze ruime ervaring, kunnen wij ook goed adviseren zonder deze extra kosten. Neem contact op voor een vrijblijvend bezoek, waarbij wij uw situatie kunnen opnemen en u de materialen tonen. Elke situatie is immers net iets anders. Op basis van uw wensen en de situatie kunnen wij u dan een onderbouwd voorstel doen.