Serge Ferrari textiel: Galmdemping met open weef structuur.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Serge Ferrari architectuur textiel

Serge Ferrari is producent van het innovatieve product Canatex, een hoogwaardig textiel voor binnenhuis architectuur. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren. U kiest met Canatex voor een high-end duurzame oplossing.

Met Canatex, van Serge Ferrari biedt Spanplafond Experts een unieke mogelijkheid voor wandafwerking en scheidingswanden. Dit materiaal geeft een natuurlijk aspect en gevoel. Door de open weef structuur blijft constructie en architectuur in het zicht, waarbij geluidscomfort en werkklimaat verbeterd worden. Dit is een systeem voor grotere ruimtes als showrooms en kantoortuinen. Denk aan wandbekleding in stalen frames waarin vooraf geconfectioneerde doeken met veren worden opgespannen. Ook het spannen van een doorschijnend vals plafond, onder daklichten, tegen koude vallende luchtstromen is in ons leverpakket opgenomen.

Bij onderstaande foto’s hebben wij de Canatex Batyline opgespannen met veren in een gepoedercoat stalen frame op maat.

Ook bieden wij een uniek systeem, waarbij de doeken in een aluminium Clipso frame worden opgespannen, waarbij geen verdere constructie, veren of pezen nodig zijn. Canatex werkt enigszins galm dempend, samen met achterliggend Akotherm® is het zeer effectief.

Wij bieden dit materiaal aan,opgespannen in onze eigen profielen. Dit biedt het voordeel dat er geen confectie nodig is, geen stalen frame en veren. Zowel esthetisch als financieel voordelig. Naadloos toepasbaar tot een breedte van 270 cm. De lengte is geen probleem. Dit biedt een breed scala aan akoestische demping, geïntegreerd in balustrades, onder loopbruggen en als lambrisering.

Bij het getoonde systeem van grotere oppervlakken,vraagt Canatex om een professionele verwerking door een zeilmakerij. Wij hebben een goede samenwerking met een dergelijk bedrijf en kunnen u daarom als one-stop hiervoor van dienst zijn. Dus een aanspreekpunt voor confectie, constructie en montage.

Aangezien het hier maatwerk betreft zijn prijzen alleen op aanvraag en na bezoek te krijgen.

Showroom in Vianen van Oprey & Bijsterveld Natuursteen BV, Spanplafond Experts.