Actueel bij Spanplafond Experts

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Actueel bij Spanplafond Experts

Actueel qua acties, nieuwtjes en reacties van klanten.

Warmte van de zon met IR-verwarming

U kent infra-rood (IR)nog wel van de rode lamp om stijve spieren óp te warmen’. Wij hebben tijd IR-verwarming voor boven het plafond getest. Voor werkplekken op kantoor (plaats verwarmen) als in badkamers. Deze optie is beschikbaar per 1 mei 2019.

Voor badkamers is er dan een totaalpakket van een spanplafond voor natte ruimtes met geschikte led-verlichting en de IR verwarming.

De nieuwe (badkamer) spots zijn binnen!

Nieuwe kleurenkaart 2019.

Stage, vacatures en trainee plaatsen.

Er is nog steeds plaats beschikbaar voor een stage, standplaats Deventer. Wij zijn een erkend leerbedrijf. na een goed verlopen stage is een contract bespreekbaar.

Daarnaast is er plaats, in de regio Midden-Nederland, voor een (part-time/ZZP) ervaren zelfstandig monteur voor koude montage, in bezit VCA.

Interesse? Stuur uw CV met pasfoto en motivatie naar ons.

Wij zijn momenteel bezig in, of gaan binnenkort naar:

Deventer,  Borne, Giethoorn, Lochem, Delft en Alkmaar.

Print en zelfdragende modules met LED verlichting

Naast de verlichtte full colour prints in de wanden, hebben wij hier een akoestisch plafond en de verlichtte driehoekige modules geplaatst. De modules zijn van eigen fabricaat en zijn geleverd met een in kleur en intensiteit instelbare LED verlichting.

Ons akoestische plafond is ter vervanging van de eerder aangebrachte spuitvlokken. Een betere uitstraling en wel zo goed schoon te houden in dit nieuwe restaurant, Chardonnay bij Amersfoort. Voor dezelfde eigenaar hebben wij vervolgens nog twee van zijn restaurants mogen voorzien van akoestische plafonds en nieuwe verlichting.

Showroom.

Wij hebben onze showroom aangepast en onze werkplaats uitgebreid. Nu kunt u naast het volledige programma van Artiteq ophangsystemen, Orac lijsten en decor, de nieuwe LED verlichting en keuze voor de spanplafonds ook kennis nemen van de producten van Easy-Stuc. Ook is nu ons product te zien bij Easy Stuc in Heteren. Wij houden u op de hoogte.