Spanplafond plaatsen

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Welkom bij Spanplafond Experts

Spanplafond Experts is een officiële Clipso dealer. Dat wil zeggen dat wij alleen werken met Clipso erkende monteurs. De monteurs worden door ons en Clipso zelf opgeleid. Hierdoor is de 10 jaar fabrieksgarantie mogelijk.

Eric Schipper is het gezicht wat u aantreft voor de verkoop. Na 15 jaar signing en beursbouw is hij overgestapt op de verkoop en montage van Clipso plafonds en wanden. Bewust op Clipso en niet op de PVC plafonds. De voordelen van het PVC vrij zijn en de koude montage waren bij deze keuze doorslaggevend voor hem.

Eric Schipper

Waarom Clipso gekozen?

Onderstaand een presentatie van onze leverancier uit Frankrijk. De video maakt duidelijk waarom wij voor deze fabrikant hebben gekozen.

Werkwijze

Onze werkwijze is;

  • richtprijs op mail aanvraag
  • bezoek en bij akkoord richtprijs, opname situatie en wensen. Tonen materialen.
  • offerte, eventueel lichtplan bij grotere projecten.
  • bij akkoord krijgt u een orderbevestiging met stuklijst en factuur 1e termijn.
  • factuur na oplevering.

Zo weet u wat u koopt en weten wij wat er gewenst is.

Spanplafond plaatsen

Een spanplafond plaatsen is mensenwerk, mensen met een ambachtelijk talent. De hier afgebeelde heren zijn actief voor ons als spanplafond monteur. Hiernaast kunnen wij een beroep doen op enige part-time monteurs.

Wij zijn een officieel erkend opleidingsbedrijf en leiden onze monteurs dus zelf op. Onze trainees gaan pas zelfstandig op pad na een ruime periode van meelopen, na een intensieve basiscursus.  Een ontbrekende VCA- erkenning wordt door ons geregeld. Schipper beoordeeld de klus en matcht met de monteurs in de regio waar zij wonen. Zo is inmiddels een dekkend netwerk ontstaan in Nederland en Vlaanderen, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Voor grotere projecten zetten wij tevens elektriciens en schilders in van ons bekende en officieel erkende bedrijven.