Kleur en Print: Kleurkaarten en printmogelijkheden

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Kleur & print als sfeermaker.

Kleur en print verhogen de decoratieve waarde van uw plafond of wand. Uiteraard hebben wij wit, zowel optisch wit (RAL 9003) als classic wit (RAL 9010). In de lichtdoorlatende versie zijn er vier gekleurde varianten in pastel roze, geel, groen en blauw, met 50% lichtdoorlaat.

Er is er een kleurenkeuze in akoestische doeken, naast de bekende 705A en 495D in wit, zwart en beige is er 495 AC in mooie natuurtinten.

Clipso assortiment 2019

Onze kleuren zijn geen RAL of PMS kleuren. Voor printwerk hanteren wij de PMS-standaard, voor de bouw de RAL-standaard.

Het printen van volle kleuren is, zeker bij een korte zichtafstand, niet aan te bevelen. Door het printproces, wat de kleuren opbouwt uit cyaan, magenta, geel en zwart (CMYK), eventueel wit en/of een steunkleur, wordt het resultaat ‘korrelig’.

De aanmaak van volle eigen (bedrijfs)kleuren is alleen bij een zeer grote hoeveelheid mogelijk. (1500 m² +).

Klik op de link voor download.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Full colour print in UV en true solvent.

Naast de doeken in volle kleuren bieden wij de optie van print. De prints worden geleverd op rol en in een hoge resolutie.

Wij beschikken over een studio waarin ook originele uitingen, eventueel via beeldmanipulatie, kunnen worden aangemaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan productreclame, sfeer in de horeca en bij de particulier of uw persoonlijke stamboom. maar ook originele patronen voor plafond en wand toepassingen.

Wij bieden u in de links hieronder Shutterstock en Bijzondere Bibliotheken, waarmee een keuze uit vele duizenden uitingen mogelijk is. Ook het omzetten van uw eigen foto’s tot een professioneel productiefile is mogelijk.

Zo ontstaan hoogwaardige fotowanden, die hun toepassing vinden in interieurs van woningen en bedrijven. Echte ‘hebbedingetjes’.

De doeken kunnen worden opgespannen in onze standaard profielen als wand of plafond, maar ook in een grote range aluminium profielen, waarmee ook zelfdragende constructies zijn te maken.

Deze zelfdragende frames kunnen uitgevoerd worden met akoestische eigenschappen voor galmdemping of/en met verlichting. Ook het vervaardigen van verwijderbare plafonddelen voor daklichten, of plaatselijke galmdemping in kantoren is zo mogelijk.