Beeld manipulatie: Aanpassen van maatvoering, scherpte of het maken van nieuwe creaties.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Beeld manipulatie, het bewerken van beeld.

 

Niet alle stockfoto’s zijn altijd geschikt voor een goed resultaat. Er dient voldoende resolutie (DPI) te zijn om scherp op de het veel grotere printwerk te komen. Kies dus altijd een foto met een hoge resolutie. Professioneel scannen op hoge resolutie is een goede oplossing voor bestaande foto’s. Moeilijk? Best wel, laat ons het doen of kijk naar onze tips opmaak in Photoshop en Illustrator/Indesign bewerkingen.

Om tot de gewenste compositie te komen, vindt er beeld manipulatie c.q. beeldbewerking plaats. Spanplafond Experts maakt hiervoor gebruik van professionals.

Deze kunnen niet alleen de technische aspecten óp poetsen’ maar ook geheel nieuwe beelden maken. een goed voorbeeld ziet u in onze portfolio bij J.J. Darboven met de fotowand of onze reclame uitingen. Dit vraagt niet alleen kennis van de software, maar ook een creatief vermogen.

Het tekenen van patronen of maken van oneindig doorlopend beeld voor wanden behoort ook tot de mogelijkheden.

Over het algemeen gebruikt men de gereedschappen in Adobe Photoshop om foto’s te verbeteren. Kleurcorrectie, scherpte en uitsnede zijn de meest gebruikte om een goed drukresultaat te bereiken.  Deze technieken maken het mogelijk om zowel zeer gepersonaliseerde wandecoratie als wervende reclame te vervaardigen.

Bent u niet zeker van het origineel, vraag ons advies.

Kleur

Kleur is een lastig onderwerp, vrijwel ieder mens ziet het anders. Daarom wordt bij ons via de PMS -standaard (Pantone® Matching System) gewerkt. PMS is de wereldwijde standaard voor drukwerk. Bij de omzetting van RAL (de technische standaard) naar PMS zijn (kleine) kleurafwijkingen mogelijk.

Daarom controleren en bereiden wij het printbestand voor en sturen een drukproef per mail vooraf. Mocht het origineel extra bewerkingen vragen voor een goed resultaat, die een kostprijs verhoging inhouden, nemen wij vooraf contact met u op. Wel zo prettig dat u vooraf ziet hoe de print eruit ziet.

Doorlopend behang van foto

Repeterend Fotobehang Spanplafond Experts 2012