Bijzondere beeldbibliotheken: Rijksmuseum Amsterdam, Clipso Design en Nationale Kunstcollectie Frankrijk

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Op deze pagina bieden wij u bijzondere beeldbibliotheken voor zeer persoonlijke voorkeuren. aangezien wij het beeldrecht voor u regelen bij de aanschaf, kunt u in alle rust genieten van uw ‘hebbedingetje’.

Beeldbibliotheek Collectie Rijksmuseum Amsterdam

Via onderstaande link kunt u zoeken in de collectie van het Rijksmuseum Amsterdam. U geeft ons door welke afbeelding u wenst. Wij vragen vervolgens het bestand in het juiste formaat op en maken een productiefile.

Dus de Nachtwacht op de passende grootte thuis is mogelijk! Dit onbetaalbare kunstwerk aan uw eigen muur voor een betaalbare vooraf overeengekomen prijs.

Rijksmuseum collectie

Naar collectie Rijksmuseum

Beeldbibliotheek Clipso Design Collectie.

Een beproefde kwaliteit afbeeldingen. Er is een keuze uit honderden afbeeldingen met verschillende thema’s en kunstenaars te maken. Vergeet u niet om het stocknummer door te geven?

foto collectie Clipso

Kunstenaars keuze

Thema keuze

Clipso collectie thema's

Beeldbibliotheek Nationale Kunstcollectie Frankrijk

Wij bieden ook de mogelijkheid, om de beeldrechten per productie, voor een afbeelding uit de Nationale Kunstcollectie van Frankrijk te kopen. Mona Lisa op de wand of een plafond als Versaille kan dus. U betaald de vooraf overeengekomen prijs inclusief de beeldrechten.