Persoonlijke foto: De persoonlijke herinnering bij het beeld is de meerwaarde

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Uw persoonlijke foto in groot formaat full-colour print.

Beschikt u over een eigen (digitale) foto in hoge resolutie? Dan kan die persoonlijke foto als basis dienen voor een unieke fotowand in uw huis. Bijvoorbeeld een familieportret of stamboom, een vakantiefoto of een hoogtepunt uit uw leven. U hebt een foto van uw eigen finish in de Elfstedentocht of Rotterdam Marathon? Of het behaalde kampioenschap van uw zoon of dochter, waarvoor u als pendelaar gewerkt hebt. Dat is toch veel interessanter als de winnaar van De Tour!

persoonlijke foto

Met print is het mogelijk om uw interieur naar uw persoonlijke wens vorm te geven. De fotowanden of plafonds zijn onderhoudsarm en Uv-bestendig.

In combinatie met ons lichtdoorlatend doek en achterliggende verlichting zijn zo ook lichtplafonds mogelijk, met een diffuus licht.

Galmdempende wanden en plafonds met full colour print zijn ook mogelijk, echter niet met achterliggende verlichting bij geringe hoogte. Verlichting kan dan wel indirect met lichtlijsten, spots of koven.

Ook onze prints zijn brandveilig en onderhoudsarm, zodat toepassing in de horeca en in openbare ruimtes goed mogelijk is.

Geen geschikte eigen foto?

Bij de bedrukking en vormgeving van de doeken putten wij uit databases van o.a. Shutterstock, en onze andere bijzondere beeldbibliotheken. Hier is een keus mogelijk uit meer dan 28 miljoen foto’s. Let u wel op dat u foto’s kiest die verkrijgbaar zijn met een hoge resolutie? Wij hebben een abonnement en schaffen de foto c.q. de beeldrechten voor u aan.

Klik op de afbeelding voor een vergroting