Shutterstock foto bibliotheek: Beelden voor groot formaat full colour op wand of plafond.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Shutterstock

Met de professionele foto’s uit de shutterstock foto-bibliotheek, Clipso doeken en hoogwaardige printtechnieken worden aansprekende fotowanden, spanplafonds en lichtkasten door ons vervaardigd. De maximale printbreedte is 500 cm., de lengte is geen probleem. Afhankelijk van de gevraagde toepassing wordt er geprint in Eco-solvent of met UV-print.

Bij de bedrukking en vormgeving van de doeken maken wij gebruik van de afbeeldingen uit databases van o.a. shutterstock. Hier is een goede keuze mogelijk uit 28 miljoen foto’s. Let u wel op dat u foto’s kiest die verkrijgbaar zijn met een hoge resolutie?

U hoeft het beeld niet zelf aan te schaffen of te bewerken. Wij hebben een abonnement en schaffen de foto c.q. de beeldrechten voor u aan. Daarnaast beschikken wij over een professionele voorbereiding. Deze keurt het beeld op bruikbaarheid, en kan ook zorg dragen voor uitsnedes of composities. Laat uw fantasie de vrije loop.

naar Shutterstock

SHUTTERSTOCK

Klik op de afbeelding voor vergroting

Voordat wij gaan printen sturen wij u een voorbeeld per mail van het printbestand ter goedkeuring. Bij afwijking van onze print kwaliteit wordt u ongevraagd geadviseerd. Dit ter voorkoming van teleurstelling en handhaving van de kwaliteit.

320 cm.machine