LED Lichtbronnen

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
info@spanplafondexperts.com

Clipso-logo-2014

LED lichtbronnen

Standaard leveren wij sinds 2009 LED lichtbronnen in onze armaturen. Geen ongezellige “bouwmarkt lampjes”, maar professionele Philips, Klemko en Osram lampen en systemen.

Wij onderscheiden twee systemen in LED-lampen. De retro-fit GU-10 opname (plug-and-play) en de 24 volt LED lichtbronnen met trafo.

Al onze lichtbronnen zijn dimbaar met een LED-dimmer. De ondergrens van een (halogeen)dimmer ligt meestal te hoog voor het veel lagere stroomverbruik van de LED verlichting. Dit heeft een slechte werking (knipperen, aan en direct uit, etc.) tot gevolg. Desgewenst leveren en monteren wij een passende dimmer bij uw systeem.

Goed licht is een voorwaarde voor sfeer en functionaliteit. Een dimmer biedt u de mogelijkheid om op een plaats beide functies te kunnen uitvoeren.

 

PHILIPS Master Perfect Fit
PHILIPS Master Perfect Fit

Naast de retro-fit lampen bieden wij de 24 volt LED lampen in 2700, 3000 en 4000 K. Respectievelijk warm wit, natuurlijk wit en koel wit. Ze hebben 50.000 branduren.

LED lichtbron 24V.
LED lichtbron 24V.

Deze lichtbronnen worden geleverd met 24 V. voedingen. De lichtbronnen en zijn goed dimbaar met een bijpassende dimmer.

Voeding 24 V

 

Voeding voor drie lichtbronnen, dimbaar.

met dezelfde voedingen en dimmers zijn er ook een 25 mm. hoge COB LED – lichtbron beschikbaar.  Deze zijn leverbaar in een aluminium of een witte behuizing. Kantelbaar, dimbaar en met tot 350 lm., vergelijkbaar met ongeveer 35 watt halogeen warm wit licht. Deze worden geleverd met een brede bundel van 40º of met een lens, wat een rechte bundel geeft van ± 25°. Deze COB LED’s zijn standaard IP 44, en daardoor ook zeer geschikt voor de badkamer. Zowel direct als spot en als lichtbron in een armatuur.

 

COB LED

Bij spanplafonds is de inbouwhoogte, om zo min mogelijk omlaag te komen, een belangrijk punt. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van de Futura LED lampen en drivers. Elke Futura wordt geleverd met een eigen driver en is te dimmen.

Futura