LED lichtlijsten: Indirect licht als sfeermaker met LED lichtlijsten

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

LED lichtlijsten:Verlichting als sfeermaker

Als dealer van de speciale Orac® LED lichtlijsten, zowel in moderne stijl als  klassiek, zijn sfeervolle indirecte verlichtingseffecten te maken door ons. Omdat een spanplafond uitermate strak is, ontstaan er geen slagschaduwen zoals bij stucwerk. De lijsten worden standaard in een witte grondverf geleverd, zodat u zelf de uiteindelijke kleur kunt bepalen. Voor een stuceffect hebben wij speciale matte verf.

Voor de verlichting in de lichtlijsten leveren wij LED strips, in wit, combinatie warm en koel wit licht, ambilight, enkele kleur, RGB (alle kleuren) en RGB-W (alle kleuren met wit). Wij leveren de lijsten voor dezelfde prijs, desgewenst met montage, en ons LED programma tot een kant en klaar product.

Ik wil iets anders!

Soms is er een zeer klassieke uitstraling gevraagd met houten lambrisering, waarin onze beprintte doeken worden gespannen om een ”gobelin effect” te krijgen. een andere keer is het een zeer strakke moderne uitstraling met LED ‘strepen’en de nadruk op galmdemping.

Dankzij de vakkennis in ons team zijn wij niet alleen verzekerd van expertise op het gebied van spanplafonds, maar ook van klassieke stoffen bespanningen, meubelbekleding, meubelmakerij en timmerwerk.

Naast het Orac® (licht)lijsten programma, maken wij zelf lichtkoven aan randen, vrij hangende constructies voor indirecte verlichting en galmdemping of constructies boven kookeilanden, op maat en naar wens.

WP_20150902_001

Uw wens is de leidraad die wij uitwerken, eerst op papier met een stuklijst. Na deze omzetting in meters materiaal en uren kan er desgewenst een impressie of schets worden aangemaakt vooraf. Zo weet u wat u koopt en wij wat er gemaakt moet worden. Als er al een ontwerp is ontvangen wij dat graag als PDF bestand, het liefst met maatvoering.

Er is een ruime keuze in LED lichtlijsten. Zie onderstaande collectie of neem een kijkje in de actuele catalogus voor indirecte verlichting.