Led profielen en lichtstrips

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

LED profielen en lichtstrippen

Met de uitgebreide collectie op- en inbouw aluminium LED profielen en de grote range LED-strips bouwen wij veel sfeer in. Bijvoorbeeld verlichtte gordijn koven om de inkijk te beperken, verlichting als strijklicht langs de muren of verlichting met strips als basis verlichting. Met het aanbrengen van lichtgoten bij grotere projecten blijft de techniek goed bereikbaar en is de verlichting optimaal, zowel met lichtstrippen als met een combinatie met downlighters of spots.

Wij bieden wit licht in 2700, 3000 en 5000 K. met diverse lichtsterktes. Alle strips zijn dimbaar, zowel op ‘gewone’dimmers, 1-10 volt dimmers, met afstandsbediening of via DMX- controllers via uw PC of domotica sturing. Hierboven een voorbeeld van een domotica sturing met ‘storm effect’. De strip is ook aan uw stereo te koppelen zo.

Het aanleggen van een domotica installatie is gespecialiseerd vakwerk. Dit wordt door ons uitbesteedt aan ons bekende bedrijven.

Gordijnkoof met LED tegen de inkijk.
Gordijnkoof met LED tegen de inkijk.

Bij de bovenstaande foto’s is er met behulp van inbouwprofielen en een opaalkap een dimbare basisverlichting gecreëerd.

De professionele (Osram of Philips)LED-strips leveren wij dimbaar en in een 24 volt uitvoering. Afhankelijk van de sterkte van de strip (het wattage en de soort led’s) zijn zij 7,5 tot 12 mm. breed.

 

LED strippen

Naast de witte verlichting is er ook RGB, enkele kleuren, RGB + wit, Ambilight, instelbaar wit ( van warm wit naar koud wit).

Dit is op vele wijzen aan te sturen. Via een afstandsbediening, via een LED inbouwdimmer, via uw PC of domotica sturing.

Om de diverse strips mooi en goed te kunnen inbouwen gebruiken wij aluminium profielen. De profielen zijn te voorzien van diverse afdekkappen. Zo zijn er opaal en heldere kappen, platte, vierkante en ronde, waarmee verschillende lichteffecten zijn te maken.