LED Spot armaturen

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
info@spanplafondexperts.com

Clipso-logo-2014

LED Spot armaturen

Spanplafond Experts biedt LED spot armaturen aan die passen bij het spanplafond, en in combinatie met de verschillende LED-lichtbronnen een persoonlijke voorkeur mogelijk maken. De keus is zo groot in armaturen dat wij slechts een selectie tonen, op basis van gebleken geschiktheid. Wij adviseren LED met het oog op de levensduur van het spanplafond. De zeer lange levensduur van onze LED verlichting, (20.000 – 50.000 branduren) past zeer goed bij de duurzaamheid van onze spanplafonds. Zo wordt het onderhoudsarme karakter alleen maar beter.

Alle hier getoonde armaturen zijn kantelbaar, en vrijwel alle lichtbronnen dimbaar.

Uiteraard leveren wij ook andere armaturen naast de getoonde selectie. Ook dragen wij zorg voor inbouw van uw eigen bestaande verlichting, waarbij de garantie zich beperkt tot de inbouw van uw eigen armaturen.

LED spot armaturen, compleet met driver.

Voor egale oppervlakte verlichting, zonder hinderlijk zijlicht.

Dit zijn onze standaard LED spots uit 1 stuk met geïntegreerde LED-chip. Kantelbaar over 1 as en dimbaar. Zij worden geleverd in een aluminium of een witte behuizing. Leverbare lichttinten zeer warm wit (2700 K) , warm wit (3000 K.) tot cool wit (4000 K). Verkrijgbare lichtsterktes 7 Watt met 490 lm. en 9 Watt met 690 lm. in 3000 K.

Inbouw diameter 80 mm. Inbouwhoogte 80 mm.

LED-spot-7-of-9-W-wit-DIM
LED-spot-7-of-9-W-wit-DIM

LED-spot-7-of-9-W-alu-DIM
LED-spot-7-of-9-W-alu-DIM

Voor accent verlichting, zonder hinderlijk zijlicht.

Dit zijn onze standaard LED spots uit 1 stuk met geïntegreerde LED-chip. Kantelbaar over 1 as. Zij worden geleverd in een aluminium, geborstelde of een witte behuizing. Leverbare lichttint warm wit (2700 K) . Lichtopbrengst 250 lumen.stelde

Inbouw diameter 60 mm. Inbouwhoogte 90 mm.

Onze standaard inbouw spot armaturen.

Deze armaturen kunnen zowel met de Philips Master GU 10 LED lampen als met de hieronder getoonde 25 mm. hoge 24 volt LED lichtbronnen worden uitgerust. Per spot  wordt boven het plafond een spothouder gemonteerd. De spothouder doet tevens dienst als tray voor eventuele voedingen bij het toepassen van LED-lichtbronnen. De spothouders passen uiteraard bij de maatvoering. De verlaging om deze spots kantelbaar in het spanplafond te bouwen is 70 mm. onder het laagste punt van het plafond.

Bij alle types is de binnenring makkelijk te verwijderen door een click-ring. Dus nooit meer wegspringende veertjes en boutjes.

LED spot armaturen met losse binnenring met lamphouder
losse binnenring

Bij alle types ligt de onderkant van de lichtbron iets hoger, zodat hinderlijk licht zijwaarts voorkomen wordt.

De ronde uitvoering is verkrijgbaar in geschuurd aluminium of zwart met chroom binnenring en in geheel wit.

De vierkante uitvoering met ronde boring van 80 mm. is verkrijgbaar in geheel wit, geschuurd aluminium, zwart en geanodiseerd rood koper met een chroom binnenring.

 

De vierkante uitvoeringen in zwart en geschuurd aluminium zijn ook verkrijgbaar in tweevoudige en drievoudige uitvoering in lijn en viervoudige in een vierkant. Deze armaturen zijn geschikt voor hogere ruimtes en plaatsen waar extra veel licht wordt gevraagd. Aangezien al onze verlichting dimbaar is, is te veel licht geen probleem!

Verdiepte spot armaturen.

Voor hogere ruimtes en ter voorkoming van hinderlijk zijlicht zijn verhoogde armaturen, naast de  hierboven getoonde LED spots uit 1 stuk, zeer geschikt. Voordeel van deze armaturen t.o.v. de armatuur uit 1 stuk is de uitwisselbaarheid van de LED lampen. Uiteraard ook weer met een losse binnenring, zodat de buitenarmatuur blijft zitten tijdens de lampen wissel.

verdiepte spot armatuur

Dit type inbouw-spot vraagt wel 4 tot 5 cm. meer inbouw-hoogte. Maatvoering is:

LED spot armaturen verdiept maatvoering
Geen hinderlijke lichtstraal zijwaarts.

COB LED spots

Om verlichting met een totale verlaging binnen 35 mm. met dimbare en kantelbare verlichting mogelijk te maken van wij gebruik van COB LED spots. De spots zijn van aluminium met 2700, 3000 of 4000 K. lichtkleur, respectievelijk warm wit, natuurlijk wit en koel wit. Door de hoogte van 25 mm. en hun diameter van 50 mm. gebruiken wij ze zowel als spot op zichzelf en als lamp in de standaard spot armaturen.

Zij komen in een brede bundel van 40 graden (kegel) voor een oppervlakte verlichting en met lens in 25 graden (streep)voor accent verlichting.

Deze spots worden geleverd in witte en aluminium behuizing.

De sterkte van de lampen is 3,2 Watt, waarbij (afhankelijk van de kleur) tot 350 lumen wordt geleverd. De spots zijn 24V via een transformator.VENICE