Lichtdoorlatende spanplafonds

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
info@spanplafondexperts.com

Clipso-logo-2014

Lichtdoorlatende spanplafonds

Lichtdoorlatende spanplafonds zijn een specialiteit van ons. Met behulp van ons lichtdoorlatende doek en achterliggende verlichting zijn geheel verlichtte spanplafonds en wanden te maken. Het lichtdoorlatende doek is verkrijgbaar in 30%,50% en 70% lichtdoorlatend. Wij adviseren u graag over de combinatie van LED-strips en het soort doek.

Basis verlichting of sfeerverlichting?

Deze lichtdoorlatende spanplafonds kunnen als basisverlichting of sfeerverlichting dienen. Hiervoor dient wel voldoende ruimte tot aan het doek beschikbaar te zijn. Indien de afstand kleiner wordt dan 25 centimeter, is het mogelijk dat er een minder egale lichtverdeling ontstaat, of wij moeten een wat duurdere methode toepassen.

LED strips boven lichtdoorlatend spanplafond
LED strips boven lichtdoorlatend spanplafond

Vooral de egale lichtverdeling en het toepassen van daglicht LED-strips maken deze plafonds zeer geschikt voor fotografie. Niet alleen de hoeveelheid egaal licht is te regelen met een RF-wandbediening, maar ook de kleur (temperatuur 2700 – 5000K) van het licht. In combinatie met onze RGB en RGB-W strips is dit effect nog te versterken.

Lichtdoorlatend spanplafond
Lichtdoorlatend spanplafond voor fotografie

Lichtdoorlatend spanplafond voor fotografie

Altijd leuk om te horen dat je het vooraf gewenste naar tevredenheid hebt opgeleverd. Dit plafond voorkomt bij Santing Carcleaning , met de diffuse lichtverdeling, hinderlijke schittering in de lak van de net professioneel gepoetste auto’s.

Vorige week hebben wij ook een dergelijk plafond geplaatst bij Haverkamp Auto’s in Twello.

lichtplafondHet precieze recept voor een lichtdoorlatend spanplafond, zeker bij een iets geringere hoogte houden wij onder de pet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met het toepassen van print en zelfs galmdemping zijn zo spectaculaire effecten te maken.

Wij bieden als kant en klaar product, vooraf geassembleerde, op maat gemaakte cassettes, die snel bij uw project zijn in te bouwen. Afhankelijk van de vraag zowel voor het plafond, als panelen voor wanden of balustrades.

De techniek in de cassettes blijft altijd te bereiken voor service. U hebt als voordeel dat u 1 aanspreekpunt hebt voor alle disciplines en een kortere bouwtijd. De cassettes worden samengesteld uit onze range aluminium profielen, standaard leverbaar in geanodiseerde en in wit of zwart gemoffelde uitvoering. Op verzoek ook in 1 RAL-kleur gespoten.

Het vervaardigen van een video-conference hemel boven uw vergadertafel, met LED die van warm wit naar cool white gaat, is een andere specialistische toepassing van ons.

In een dergelijk plafond is eventueel ook gewone verlichting te plaatsen, die met een aparte schakeling, apart valt te gebruiken. Dus plafond uit en spot aan.

Als laatste varianten, meer uit decoratief oogpunt, is een ‘bewegende’ verlichting mogelijk, bijvoorbeeld bliksem, de zon of kleur verandering.

Horeca toepassingen

Gekoppeld via een DMX controller aan uw stereo is zo ook een disco-effect te bereiken, zowel van een veranderende kleur onder invloed van de muziek als een vakkenpatroon. Met een lichtcomputer via de DMX sturing kan er nog veel meer.