Intervisie Optiek 2018: Akoestiek en LED verlichting
  • Omschrijving:

Optiek winkel voorzien van nieuwe LED verlichting en grijs akoestisch plafond. Deze klant was geconfronteerd met een oud gescheurd PVC plafond. Naast het vervangen van dit plafond door een akoestisch plafond in ons polyester doek,is ook de verlichting vervangen voor LED.

Het was best even veel timmerwerk om de voorzieningen voor de nieuwe verlichting aan te brengen. De oude was niet op de plaats waar het licht nodig was, maar langs de rand geplaatst. De aangepaste dimmers en schakelingen maken diverse scenario's mogelijk qua verlichting.

Hierbij zijn onze 3-fase LED spots, RGB-W strips in armatuur boven de balie en boven de wand met brillen, in een lichtkoof,toegepast. De bestaande chromen armaturen zijn voorzien van G4 LED lampjes. De oude halogeen spots rond de plantenbak zijn vervangen voor onze standaard LED spots. Daarnaast zijn de bestaande downlighters, met spaarlampen, vervangen voor LED-panels. Naast een behoorlijke besparing op de elektriciteitsrekening, geeft het ook weer een passende uitstraling in prettig licht.

Recent werk