Portfolio Spanplafond Experts: Doe ideeën op voor een persoonlijk spanplafond.

Portfolio Spanplafond Experts.

In deze portfolio tonen wij u ons product. Wij voegen regelmatig items toe om u een actueel beeld te verschaffen. U ziet het resultaat van vele disciplines, timmeren, plafonneurs, elektriciens, ontwerpers en metaalbewerkers. Dit is ons one-stop concept voor maatwerk naar uw keuze. Wel zo handig, met 1 aanspreekpunt.

Ik zie het niet, ik wil iets anders!

Uw wens is de leidraad die wij uitwerken, op papier met een stuklijst. Na deze omzetting in meters materiaal en uren kan er desgewenst een impressie of schets worden aangemaakt vooraf. Zo weet u wat u koopt en wij wat er gemaakt moet worden. Als er al een ontwerp is ontvangen wij dat graag als PDF bestand, het liefst met maatvoering.

Als Spanplafond Experts brengen wij sfeer en comfort aan in woningen, hotels, showrooms, kantoren en zwembaden. Ons Clipso Systeem garandeert optimale resultaten met duurzame PVC- vrije plafonds. Wij leveren plafonds en wanden voor geluidscomfort en bacteriële bescherming (natte ruimtes, allergieën, CARA en ziekenhuizen). Daarnaast zijn er licht-doorlatende, geprinte en doeken in kleur verkrijgbaar. De nieuwste ontwikkeling is de toepassing van Infra-Rood (IR) verwarming boven het spanplafond. Deze elektrische verwarming, eventueel in combinatie met zonnepanelen, voorziet in een duurzaam goedkoop en strak resultaat,zonder pijpen en radiatoren.

Wij maken aansprekende combinaties met Clipso doeken en profielen, Akotherm® galm-dempende materialen, milieuvriendelijk bouwmateriaal, ORAC® (licht)lijsten, Serge Ferrari® architectuur textiel, LED-verlichting en traditioneel timmerwerk en constructie. Hierbij houden wij rekening met de geldende voorschriften en regels. Zo zijn onze monteurs uiteraard in het bezit van hun VCA.

Projecten

Projecten voor hotels of nieuwbouw vragen om een andere aanpak als onze montages voor particulieren. Aangezien wij een goed op elkaar ingespeeld team hebben met meerdere disciplines, kunnen wij dus een compleet project voor u verzorgen. U hebt dan zo min mogelijk aanspreekpunten. Wel zo handig!

Chalet Couvert

3-fase rail, lichtbak, Tom Dixon en SLV AR111 armaturen.

Instituut Clingendael

serge ferrrari

Intervisie Optiek

Dansstudio Wladimir

Amsterdam kleur

Badkamer

Zwembad Aerdenhout

akoestisch

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014