Spanplafond badkamer: Nooit meer schimmel

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Spanplafond badkamer.

Spanplafond in de badkamer, steeds vaker worden wij gevraagd om spanplafonds in de badkamer te plaatsen. Dat doen wij met het 705 AB, (Anti- Bacteriële) waterafstotende doek. Hiermee leveren wij een plafond dat uitermate geschikt is voor natte ruimtes als badkamers en sauna’s. Het doek is een gegarandeerde oplossing om verspochteling en verschimmeling te voorkomen. Schimmels zijn zeer slecht voor uw gezondheid. Lees hier hoe slecht.

Mocht u al last van schimmels in de badkamer hebben, dienen deze eerst bestreden te worden. Dit dient met een fungicide bevattend middel te gebeuren, omdat de schimmel anders weer terug komt. Ook naar de oorzaak dient gekeken te worden; gebrekkige ventilatie. Indien dit niet professioneel gebeurt kan het volgende boven uw plafond gebeuren, de schimmel groeit weer terug, uit het zicht. De minuscule sporen vinden vroeger of later hun weg, en uw gezondheid loopt gevaar.

 

Spanplafond badkamerSteeds vaker zijn badkamers niet meer aangesloten op een mechanische ventilatie. dan dient er een raampje in de (koude) wintertijd opengezet te worden. En zo…….

Wij leveren naast het speciale doek desgewenst ventilatoren en bijpassende dimbare verlichting. Hierbij houden wij rekening met bouw- en veiligheidsvoorschriften. Vooral de IP 45 inbouw-spot Venice, met haar geringe inbouwhoogte van 30 mm. is zeer geschikt bij glazen bovenlichten. De spots zijn allen dimbaar en kantelbaar. De spots worden zowel in de lichttinten warm wit als (koel)daglicht geleverd.

badkamer met spots

 

De polyester plafonds zijn goed schoon te maken met een zachte doek en een gewone allesreiger. Het polyester plafond niet schoon maken met een schuurspons, loog of zuur.

Naast dit speciale plafond leveren wij ook verlichtte fotowanden voor de IP 54 zone in de badkamer. De wanden worden met 24V LED uitgelicht en de prints zijn naar vrije keuze mogelijk. Hebt u een mooie (groot formaat)vakantiefoto van een waterval, dat is ook mogelijk.