Lijsten

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Moderne techniek met de gewenste uitstraling

Een spanplafond van ons heeft een uitermate strakke afwerking en moderne uitstraling. Het zo ontstane moderne sfeergevoel kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Om dit te kunnen verwezenlijken gebruiken wij Orac ® lijstwerk en ornamenten. Zo kan het moderne comfort gecombineerd worden met de gewenste uitstraling. Wij werken het lijstwerk desgewenst af met een zeer matte vullende verf, waardoor er een structuureffect ontstaat van gipsen lijsten.

Door de grote keuze in profielen, ornamenten en lijstwerk is zowel een klassieke als zeer moderne sfeer mogelijk. Het aanbrengen van bijpassende lambrisering, wand(licht)lijsten of een ophangsysteem is uiteraard mogelijk.

Klik op de afbeelding voor vergroting.

Montage van lijsten

De montage gaat als volgt;

Lijsten
Standaard montage van kroonlijsten.

 

Op deze wijze is het montageprofiel altijd nog te bereiken zonder de lijsten te moeten beschadigen.

Indien u ons montageprofiel niet meer wilt zien, gaat het zo.

Kroonlijsten
‘blinde’ montage van kroonlijsten.

 

Dit is de ‘blinde’ montage van kroonlijsten.

Het plaatsen van meelooplijsten is na voorbereiding ook mogelijk.

Bijvoorbeeld om een dilatatienaad (als er twee doeken in 1 profiel gaan bij overschrijding van de 5 meter maximale doekbreedte), weg te werken.

WP_20150120_005

 

Klik op foto voor vergroting.

Er is een zeer ruime keuze in ornamenten en lijstwerk. Wij bieden deze lijsten en ornamenten aan tegen dezelfde prijs als Orac®, echter met vakkundige montage, afwerking,afleveren en garantie. Voor een keuze uit de zeer grote collectie Orac® profielen en ornamenten kunt u de uitgebreide catalogus hier downloaden.

Orac®  Decorcatalogus 2018

Klik op de link voor download

Houten lijsten

Een houten lijst is veel duurder als de Orac lijsten. Het biedt echter wel de mogelijkheid van een eigen aanmaak. Voor restauratie en renovatie soms een welkome mogelijkheid, waarbij de meerprijs voor lief moet worden genomen.