Spanwanden ++: Wandbekleding met kleur, print, galmdemping, verlichting en ophangsysteem.

Spanplafond Experts
Zweedsestraat 8a4
7418 BG Deventer
+31(0)6 - 12 05 15 81
mail ons

Clipso-logo-2014

Spanwanden, als strakke wandbekleding, galmdempende wand of verlichte fotowand.

Verlichtte full colour wanden

Een mogelijke uitvoering is een print, al of niet een ‘tromp d’eau’voor het ruimtelijke effect, met achterliggende LED. Dit geeft niet alleen een leuke uitstraling en een ruimtelijke werking, maar ook desgewenst een goede akoestiek.

Verlichtte fotowand met achterliggende LED

Spanwanden

Spanwanden volgens het Clipso® systeem geven elke ruimte een fris gezicht in een kleur of een zelf gekozen print. Nooit meer kladden met geurende verf of ergeren aan de naden van het (foto)behang.

showroom Darboven

Full colour print op akoestisch doek

 

Weg zijn de oneffenheden op bestaande muren. Kamers en hotelsuites herademen na een professioneel bezoek van Spanplafond Experts. Onze brandveilige spanwanden zijn onderhoudsvriendelijk.

De spanwanden van akoestisch doek zijn uitermate geschikt voor effectieve galmdemping.

Met achterliggende Akotherm® galmdeken is zo een zeer goed, door TNO gemeten, resultaat te bereiken. In onderstaande tabel kunt u aflezen dat de galmtijd met de combinatie van Akotherm galmdeken en ons aloestisch doek onder de seconde kan worden gebracht. Dit is een prima resultaat.

foto4

In de combinatie met full colour print zijn fotowanden te maken voor winkels, woon- en badkamers. Met het toepassen van lichtdoorlatend (akoestisch)doek en achterliggende LED-verlichting worden kale wanden sfeervolle functionele elementen in uw ruimte.