Ophangsysteem

Artiteq ophangsystemen

Wij zijn dealer van de Artiteq ophangsystemen,die zijn landelijk verkrijgbaar zijn.

De prijzen die wij hanteren hiervoor zijn dus in het hele land hetzelfde, alleen montage door ons kan hierbij komen. Vraag een vrijblijvende prijsopgave voor uw DHZ-montage of montage door ons. Wij hebben de meest voorkomende systemen hieronder uitgelicht. Hebt u een vraag, dan zien wij uw mail tegemoet.

 

Twister

Twister

Zowel Toprail als Combi Rail (Pro) gebruiken de Twister ophangkoorden, standaard verkrijgbaar in Perlon, desgewenst in staalkoord of wit draad. Op de draden worden de palhaken geschoven, verkrijgbaar in chroom of zwart. De palhaken zijn verstelbaar in hoogte door deze in te nijpen. Dus geen klemschroef.

De koorden zijn standaard verkrijgbaar bij ons in 1 meter,1,5 meter en 2 meter.

De mogelijke belasting per koord plus palhaak is 20 kilo.

 

 

Toprail

Toprail is het systeem wat wij geïntegreerd met het spanplafond kunnen inbouwen. U ziet het niet totdat u het in gebruik neemt, en de Twister ophangkoorden uit de plafondrand zakken. Het is verkrijgbaar per lengtes van 2 meter, standaard in wit, desgewenst in aluminium of zwart.

Toprail

Combi Rail Pro

Combi Rail is een systeem voor wandmontage wat wij gebruiken als het geïntegreerde Toprail niet kan. Bijvoorbeeld als er Orac lichtlijsten met LED door ons op de muur zijn gemonteerd,voor indirecte verlichting.

Combi Rail Pro is het grotere broertje met de mogelijkheid om spots voor directe verlichting toe te passen. Wij leveren standaard LED lampen voor de spots. De spots zijn verkrijgbaar in de lengtes 20 cm., 50 cm. en 70 cm.

Zelf installeren

Hier een instructiefilmpje voor de Doe-Het-Zelver.

 

Inforail en Inforail+

Inforail en Inforail+ zijn wandsystemen om zonder nietjes, punaises of plakband, papieren op te hangen. Het systeem is te leveren in aluminium, wit, rood, blauw en groen.

Desgewenst is het te leveren met magneten voor op de rail met tekst of namen. Voor scholen en kantoren een super handig systeem

 

inforail

clip inforail